NIEUWS 27-02-2016

Geachte bezoeker.

Met trots kunnen wij u mededelen dat Montage Service Roessink nu officieel dealer is van: Van Oort International. Van Oort International is producent dan wel importeur van Badkamermeubelen, Douche cabines, Verwarmingen en dergelijke. Voor meer informatie kunt u ons altijd een bericht sturen via ons contactformulier, u zou een afspraak kunnen aanvragen voor een vrijblijvende offerte.

Naast het nieuws dat we dealer zijn geworden van: Van Oort International, zijn we nu ook dealer van Innotech producten. Deze komen straks ook in onze webshop. Wij zijn inmiddels ook dealer van Plieger. Plieger heeft een toonzaal in Groningen, waar u eventueel samen met ons zou kunnen kijken naar de diverse producten. Indien u graag wil kijken in de toonzaal, dan vragen wij u om via ons een afspraak te maken.

Inmiddels werkt ons Online Offerte Formulier. Door op deze manier een offerte aan te vragen is het voor ons handiger om een indruk van de offerte krijgen. Voor ons is het ook handig omdat wij sneller met een offerte kunnen komen bij u.

Wij zijn ook dealer en installateur van Remeha geworden

Wij hebben naast ons Montage gedeelte nu ook onze Auto gedeelte. Hiervoor kunt u gewoon klikken op: Auto Service Roessink.